Fizika okoline, 2013.

Na ovoj strani zainteresovani studenti mogu pronaći slajdove predavanja za 2013. godinu. Slajdovi su prezentovani u dve varijante, pps (PowerPointShow) i pdf formatu-3 slajda po strani (da biste ih videli i/ili odštampali treba da imate instaliran Adobe Acrobat Reader-možete ih snimiti desnim klikom na odgovarajući link). Slajdovi podvrgnuti permanetnom ažuriranju u toku školske godine pa prema tome nisu dovoljni za pripremanje ispita već je namera da predstavljaju beleške sa predavanje koje upućuju studenta na potrebne sadržaje.


Važno: I kolovijum, 1.4.2013. godine u 8.15 u amfiteatru: test, rezultati studenata (rezultati su preliminarni, studenti mogu pogledati svoje radove u ponedeljak 22.04.2013. od 10.15-11.00. Nakon toga rezultati postaju konačni)

 

II kolovijum, 13.5.2013. godine u terminu predavanja: test, rezultati studenata i spisak tema za seminarske radove.

 

Uputstvo za izradu seminarskog rada, pps file, pdf file,

Konsultacije u vezi tema za seminarske radove su 28. maja od 10-12.00. Studenti koji imaju primedbe na teme mogu ih poslati mejlom. Teme su dodeljene samo studentima koji su izlazili na kolokvijume. Ukoliko temu zeli i neko ko nije dolazio na kolokvijume molim da mi se obrati mejlom ili dodje u terminu konsultacija radi dogovora oko teme.

Termin za predaju seminarskih radova je 3. jun od 10 do 12.00

Odbrana seminarskih radova je 4. juna, od 10 do 12.00

Popravni kolokvijum je u ponedeljak, 10.6.2013. u 8.15 u amfieatru.

Upisivanje podataka o ostvarnim predispitnim obavezam biće obavljeno u terminu popravnog kolokvijuma. Stoga je potrebno da studenti ponesu indekse.


Studenti koji žele da polažu neki od kolokvijuma u terminu za popravni kolokvijum treba da se za to prijave mejlom do 6. juna 2013. godine. Mejl treba da sadrži: ime i prezime, broj indeksa i redni broj kolokvijum koji student namerava da polaže. Subject mejla treba da bude popravni kolokvijum FO

Mole se studenti da, pre ispita, provere rezultate navedene u fajlu u vezi evidencije o prisustvu nastavi i ostalim predispitnim obavezama. Takodje je potrebno da studenti upišu broj poena osvojen u okviru predispitnih obaveza u indeks na sledeći način:

Studenti koji su predali seminarske radove mogu ih uzeti nazad 18. juna 2013. godine u vremenu od 10-12.00 u prostoriji 508.